El Blog del Camí

Jornada d'intel·ligència emocional a Tordera

Publicat el 14 Setembre 2015

Aquest dissabte 19 de Setembre és un dia molt important per Tordera i per tot el món de la intel·ligència emocional. 

Tot l'equip del Camí estem molt contents de poder celebrar una Jornada d'Intel·ligència emocional al pobl i poder-vos presentar el nou projecte que engeguem aquest mes d'Octubre: VEIE Tordera. 

En aquesta Jornada presentarem el VEIE Tordera, l'escola d'Intel·ligència emocional que obrirà les seves portes el proper 3 d'Octubre. Una escola on es faràn extraescolars per dotar a tots els nens i nenes de les eines necessàries per esdevenir intel·ligents emocionalment, i tenir així una bona gestió i salut emocional. 

Per fer-ho, començarem la Jornada amb una taula institucional de la mà de:

Àngel Pous (Regidor d'educació)

Alexandre Maset (Fundador i responsable de Grup Vida)

Cristhian Arroyo (Director del Centre de psicologia el Camí)

Sandra Cuadros (Directora de VEIE Tordera)

Seguidament, contarem amb la Dra. Mònica Cunill que ens farà una xerrada sobre la intel·ligència emocional en el dia a dia. 

Paral·lelament a la xerrada,  l'equip de VEIE Tordera realizarà un taller emocional perquè els més petits es puguin endinssar en el món emocional. 

 

 

11218839 902269886516159 9164382832381397893 n

elcamitordera Ansietat? estrès? algunes eines per gestionar-lo! #consciencia #emocions #mindfulness #mesdelasalut @Aj_Torderahttps://t.co/UvVVAMNL7i
elcamitordera Bon dia! Us adjuntem el link per als que sol·liciteu les beques NEE. Ajuts per a alumnes amb necessitat específica… https://t.co/GWHafXWZin