El Blog del Camí

TALLER: El planeta de la por

Publicat el 21 Setembre 2015

 

Aquest dissabte varem celebrar les jornades d’Intel·ligència emocional a Tordera juntament amb l’equip de professionals de VEIE Tordera (Ivan Niubó i Sandra Cuadros), VEIE i grup VIDA (Alexandre Maset i Mònica Cunill).

D’entre les activitats que es varen fer, ens agradaria explicar-vos com va anar el taller de la por!

La Sandra i l’Iban varen endinsar als nens i nenes a l’univers emocional, varen presentar els diferents planetes emocionals: el planeta de l’alegria, la tristesa, la ràbia, el fàstic, la sorpresa i per últim el planeta de la por; i un cop presentats varen identificar les diferents emocions.

 

Es varen quedar en aquest planeta, fosc i negre, al planeta de la por. Cada  nen i nena va compartir en el grup quines eren les seves pors més temudes, el grup les va escoltar i les va sostenir. Sempre respectant a l’altre.

Després d’explicar quines eren les nostres pors, varen jugar a fer-les més petites, utilitzant el cos, el dibuix, el joc i fins i tot l’escriptura!

 

De cop, els varen presentar a un habitant d’aquest planeta de la por. Un habitant una mica monstruós. Aquest vivia en el planeta de la por, però no era un monstre malvat, sinó que més aviat era un monstre bondadós, que tenia la virtut d’empassar-se totes les nostres pors. Només teníem que llençar-les dins la boca del monstre i amb un no res, desapareixien!

Així que, els nens i nenes van posar nom a aquest monstre bondadós, li varen anomenar greenmonster i van abocar-li totes les pors a dins de la boca!

 

 

Per acabar el taller, varen explicar un conte sobre la por, i la importància i la funcionalitat que té aquesta emoció!

 

 

L'Iban i la Sandra van marxar molt contents i molt emocionats del taller! Fins la propera! 

 

elcamitordera Ansietat? estrès? algunes eines per gestionar-lo! #consciencia #emocions #mindfulness #mesdelasalut @Aj_Torderahttps://t.co/UvVVAMNL7i
elcamitordera Bon dia! Us adjuntem el link per als que sol·liciteu les beques NEE. Ajuts per a alumnes amb necessitat específica… https://t.co/GWHafXWZin