480

VEIE Tordera

Saber gestionar les emocions marca la gran diferència entre la salut i la malaltia, l'èxit i el fracàs, la felicitat i la infelicitat.Aquest projecte, és un programa extraescolar per al desenvolupament de la intel·ligència emocional VEIE(Vida Escola Intel·ligència Emocional), adreçat a tota la població infantil, amb edats compreses entre 3 i 12 anys.

 

El nostre repte és el d’acompanyar als nens i nenes en el seu procés de ser i convertir-se en persona, perquè puguin donar el millor d’ells mateixos, gestionin les seves emocions, es puguin adaptar de manera efectiva en els diferents contextos i es sentin feliços. Amb aquest aprenentatge estaran més preparats per la vida, tant en les seves relacions personals, familiars, socials i laborals.

 

L’objectiu del nostre projecte és dotar als nens i nenes d’una major competència emocional i promoure les seves fortaleses. Es a dir, incrementar els seus recursos personals per una banda, per fer front de manera efectiva als continus canvis i reptes que es trobaran al llarg del seu desenvolupament com a persona, i per l’altre, liderar la seva pròpia vida assolint els seus objectius i somnis.

 

L’activitat extraescolar es realitza de setembre a juny en sessions d’1 hora la setmana. Els grups són oberts, així doncs els nens poden incorporar-se en qualsevol moment del curs acadèmic.

PER A MÉS INFORMACIÓ: veie.cat

Sandra Cuadros

sandra

Directora VEIE Tordera

Llicenciada en Psicologia. Responsable de VEIE Tordera.Formada en Màster en psicologia clínica i de la salut a l’institut d’estudis superiors de psicologia ISEP Barcelona.Curs d’especialització en trastorns generals del desenvolupament (TGD). Curs d’especialització en l’atenció del dol infantil per VIDA Formació. Especialitzada en l’avaluació, aplicació i interpretació del test del dibuix: figura humana, casa, arbre, família i rosal. Acreditada com a psicòloga general sanitària pel departament de Salut.

Realització i direcció de tallers d’estimulació cognitiva i memòria per a gent gran. Tesines realitzades: Dol complicat, diagnòstic, tractament i intervenció.

Ivan Niubó

sandra

Facilitador VEIE Tordera

Llicenciat en Psicologia. Curs de Formació en Teràpia Familiar Sistèmica. KINE Centre de Teràpia Familiar i de Parella. Formació en intervenció en persones amb discapacitat intel·lectual. Down España , Universitat Internacional del Mar de Murcia i Fundació Pere Tarrés. Experiència en l’àmbit clínic dirigint una unitat de persones amb retard mental profund i trastorns conductuals. Experiència en el tercer sector coordinat i supervisant projectes de vida independent amb joves amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual. Atenció directa psicològica i formativa a joves amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual. Atenció directa a famílies i coordinació de sessions amb grups de famílies. Col·laborador en la Guia “La Convención Internacional de les Naciones Unidas sobre los derechos de las personas con discapacidad vista por sus protagonistas”. Down España. Experìencia en dinamització de grups d’infants i adolescents. Docent en el l’assignatura “Inclusió socio laboral de col·lectius en risc d’exclusió social” en el marc del Màster en Educació Inclusiva. Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida. Ponent dins del marc de l’assignatura Intervenció psicopedagògica i diversitat. Facultat d’Educació i Psicologia de la Universitat de Girona.